Pokud jste rodič, víte, že někdy je opravdu těžké skloubit zaměstnání, kroužky a případné další aktivity v celé rodině tak, aby dítě nemuselo být doma samotné. Tento problém se dá lehce vyřešit. Na webových stránkách  hlidacky.cz vám pohlídají nejen dítě, ale také domácího mazlíčka, či babičku a dědečka, kteří jsou odkázáni na pomoc ostatních. Na tomto webu se zaregistrují ti, kteří mají zájem hlídat a také vy, kteří sháníte hlídání.

chlapec s úsměvem

Inzeráty na hlídání děti samozřejmě objevíte i na jiných stránkách na webu, pokud by vám tyto stránky v něčem nevyhovovaly, určitě nejsou poslední možností. Je zde ale velice praktické vyhledávání – najdete si hlídačku v okolí svého bydliště, můžete podívat se na fotografii, přečíst si o ní nějaké informace a podívat se také na její hodnocení. Samozřejmě, že nikdo nenahradí hlídání od vlastní babičky, ale pokud není jiná možnost, tak tato se jeví jako „nejlehčí“ a snad „nejrychlejší“. Dá se i online komunikovat a podívat se do kalendáře hlídačky, případně hlídání zarezervovat. Další možností je najít si hlídání přes agenturu. Ta své pracovníky prověřuje detailně a můžete se na ní zcela spolehnout. Agentura prověří bezúhonnost paní na hlídání a dá vám samozřejmě vybrat. Sami si určíte, kdo je vám nejvíce sympatický a kdo se vám bude o děti starat. Další možností je paní na hlídání, kterou vám někdo doporučí, někdo, komu děti hlídala a všichni s ní byli naprosto spokojeni. Ale ani to nezaručí, že budete spokojeni také vy. Každý si rozumíme s jinými lidmi. Hlavně si ale musí sednout slečna či paní na hlídání s dítětem, které bude hlídáno.
máma s dítětem v parku

Cena paní na hlídání se pohybuje v každém městě trochu jinak, většinou kolem 120-160,- Kč na hodinu, v Praze i kolem 200,- Kč. Cena už je ale vedlejší, pokud chcete, aby vaše dítě bylo ve správných rukou, na cenu nehleďte a vybírejte paní na hlídání raději srdcem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup